Verkosta voi shoppailla tänä päivänä lähes mitä tahansa; myös kosmetiikkaa. Mikä parasta, monien verkkokauppojen valikoima on tuplasti laajempi kuin perinteisten kosmetiikkaliikkeiden tai supermarkettien, ja hinnatkin usein näitä kivijalkakauppoja huokeimpia. Listaamme seuraavaksi verkkokauppojen parhaat tärpit kosmetiikan suurille ystäville.

Parhaat tärpit kosmetiikan nettishoppailuun

Tunnetun kosmetiikkamerkin Kicksin verkkokauppa sopii loistavasti erityisesti niille nettishoppailijoille, joiden kotipaikkakunnalta ei kyseistä kauppaa löydy. Mikä parasta, Kicksin valikoima on sen fyysisiä liikkeitä huomattavasti laajempi, joten shoppailijat pääsevät nautiskelemaan tuotteista, joita ei välttämättä löydy yhdestäkään kotimaisesta liikkeestä!

Vuonna 2010 avattu suomalainen Pretty.fi tarjoaa monipuolisia kauneuslöytöjä huokeaan hintaan. Valikoimasta löytyvät niin perinteiset supermarkettien hyllyiltä löytyvät luottotuotteet aina Maybellinesta L’Oréal Parisiin ja Nyxiin, mutta joukkoon on päässyt myös hieman tuntemattomampia merkkejä todella edulliseen hintaan.

Allbeauty.com on tarjoushaukan ehdoton suosikki, sillä verkkokaupasta voi tehdä upeita löytöjä aina perusbrändeistä luksuskosmetiikkaan. Verkkokaupan sivuilta löytyy myös laaja Outlet, jonka poistotuotteita voi lunastaa itselleen erittäin huokeaan hintaan – usein jopa 50-70 prosentin alennuksella.

Huippusuosittu ranskalainen Sephora.fr ei ole vielä ehtinyt rantautua Suomeen, mutta onneksi sen verkkokauppa toimii vuoden ympäri ja toimittaa tuotteitaan myös Suomeen. Sephorasta on tullut vuosien varrella jokaisen meikkifanaatikon suosikkimerkki, sillä myös kivijalkakauppojen valikoima on päätä huimaava. Vaikka toimitukset kulkevat Euroopan sisällä nopeaa tahtia, voi lähimmän Sephoran liikkeen löytää myös naapurimaamme pääkaupungista Tukholmasta.

Eleven.fi:n valtavan laaja valikoima on heittänyt tämän verkkokaupan Pohjoismaiden suurimpien kauneustuotteiden verkkokauppojen joukkoon. Eleven.fi:n kaikenkattavasta valikoimasta löytyy niin edullisia perusbrändejä kuin tuotteita, joita ei Suomesta saa juuri ollenkaan. Korealaisten kauneustuotteiden ystäville Eleven.fi:n valikoima on erityisen kiinnostava.

Myös luonnonkosmetiikan ystäville valikoimaa löytyy verkosta. Täysin kotimainen verkkokauppa Naturelle.fi tarjoaa asiakkailleen laadukkaita luonnontuotteita, joita ei ole testattu eläimillä. Vielä suhteellisen pieni ja piskuinen verkkokauppa kasvaa kuitenkin alituiseen tahtiin ja valikoimaan lisätään jatkuvasti uusia tuotteita, joista niin herkästä ihosta kuin aknestakin kärsivät meikkihullut voivat shoppailla omia suosikkejaan.

LookFantastic.com on nimensä mukaisesti suunnattu niille, jotka haluavat näyttää hyvältä! Jo pitkään markkinoilla toiminut verkkokauppa on osoittautunut luotettavaksi vaihtoehdoksi, jonka valikoimasta löytyy vaihtoehtoja erityisesti luksuskosmetiikan ystäville ja mikä parasta, huomattavasti Suomen hintoja edullisemmin!